25.10.2011

random facts


1. Kiitä haasteen antajaa
2. Anna haaste kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

KIITOS EMILIA & _Elleeen_ :)

1. Rakastan random tyyppejä joille saa nauraa ja ne tulee juttelee/huutelee jotai. Ne vaa aina piristää päivää :--D esim. kun olin Joensuussa vastaan tuli monta tällästä ja ai että oli hauskaa !
Image and video hosting by TinyPic
2. Haluisin kovasti olla kakskielinen(mieluiten toisena kielenä saksa tai englanti) Oon niin kateellinen niille jotka on! Taijan hankkii jonku ulkomaalaisen miehen ja sit meijä lapsista tulee kakskielisiä jee

3. Alan pikkuhiljaa panikoimaan sitä, että miula ei oo vielä vanhojen mekkoo. Tiiän kyllä suunnilleen millasen haluun, mut sellasen löytäminen voi olla vähä vaikeempi juttu...ois vaa nii helppoo olla poika !
Image and video hosting by TinyPic
4. Ois kiva jos miulla ois isoveli, tai joku vanhempi serkku. Oon aina ollu se kaikista vanhin meijän suvun lapsista ni miusta se ois kiva olla joskus se nuorempi :D Mut se taitaa yleensä mennä nii että kellä on nuorempia sisaruksia haluais vanhemman ja toiste päi.

5. En oo ikinä lasketellu. Osaks sen takia koska pelkään polvieni puolesta että ne ei kestä sitä ja osaks vaan siks että uskottelen itelleni että en tykkää siitä. Eli aina kun lähetään esim. jonnekkin Rukalle, istun kaikki päivät jossain mökissä kun muut laskettelee...mut ehkä mie vielä joku päivä teen poikkeuksen.
Image and video hosting by TinyPic
6. Ootan jo innolla ens kesää, koska luvassa on 18v. synttärit, festareita ja Brightonin 2-3vk:n kielikurssi Ellan kanssa !!

7. En koskaan muista uniani, tai joskus tosi harvoin mut unohan ne heti. Sisänsä aika surullista, koska unet on just jänniä ja ois kiva muistaa niitä mut ei....
Image and video hosting by TinyPic
8. Omistan liikaa lempinimiä. Kaverit keksii niitä koko aika lisää ja ne aina vaa menee pahempaan suuntaan :--D Yleensä kun joku kutsuu minuu jollai uudella nimellä tunnistan kyllä itteni, koska ei kellää muulla voi olla sellasta nimee...mut joskus sit ne lempinimet on nii kaukaa haettuja että huhhuh

oon laiska enkä jaksa antaa tätä kellekkää, tehkää ketkä haluu !

3 kommenttia:

  1. nää oli ihan tosi hauskoja :-DD oot ihana:)

    VastaaPoista
  2. hönzä, hönttis, hönö, hönseli, söntsä, sönsseli jne..

    VastaaPoista

:--)