11.2.2013

tattoo inspiration

 photo Screenshot_2013-02-11-17-58-53-horz_zpsde95b6ab.jpg photo Screenshot_2013-02-11-18-05-25-horz_zps44c37bd5.jpg photo Screenshot_2013-02-11-18-24-35-horz_zps9a68a101.jpg
Tatuoinnin ottaminen kuumottelee päivä päivältä vaan enemmän, mut nyt oon alkanu mietttii että minkä ottasin sittenkin ekana ja paikkakin on vähän epäselvä....ja oottelen vielä et äitiki lämpeis tälle idealle, koska se on vähän järkyttyny tästä musteen ottamisesta ihoon :-D Miulla on ollu siis jo pitkään mielessä että tahdon ankkurin. Se on just sopivan yksinkertainen ja tarkottaa miulle sitä ettei koskaan pitäs luovuttaa. Aluksi aattelin et otan sen vasempaan ranteeseen, mut lähiaikoina oon alkanu muuttaa mieltäni ja nyt mietin sen ottamista nilkkaan, jalkaterään tai selkään tohon hartiatasolle keskelle. Toisena tatuointina haluisin tollasen lähestulkoon kuvanmukaisen infinity-love tatuoinnin tohon keskisormen sisäpuolelle. Myös sulka tatuointi kuuluu ehottomasti wanted listalle. Sen paikka ois joko tuossa korvan vieressä tai jalan sisäterässä. Se merkitsis miulle näin lyhyesti sanottuna vapautta ja sitä et välillä pitäs antaa vaan mennä. Oon myös miettiny et haluisin jonkun vähän pidemmän tekstin ja siihen on olemassa jo joku idea mut otan sen vasta sit kun oon täysin varma, eikä mieli muutu tässä parin vuoden aikana. Mut joo hyviä ideoita otetaan vastaan siitä että mihin miun pitäs ottaa tuo ankkuri tatuointi vai ottasinko sen ankkurin sijaan ekaks sulan? 

2 kommenttia:

 1. Miusta tuo ankkuri idea kuulostas siulle hyvältä ja tuo sen tarkotuskin ois ehkä tällä hetkellä parempi ku sulan, ainakii luettuna vaikuttaa siltä et se ois jotenki merkityksellisempi..:-) Molemmat on kyllä tosi kivoja !
  Paikkana voisin kuvitella tuon ankkurin siulle hyvin ranteeseen ! Nimimerkillä iteki miettiny tatuointia siihen.. Mut nilkkakin vois kyllä olla kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti tästä! eiköhän tähän kohta jotain selkoo ala tulla :D

   Poista

:--)